Nyheter

 

Jullovets öppettider

Även om verksamheten p.g.a. Corona drivs med vissa restriktioner ifrån Folkhälsomyndigheten fortsätter Toy World att vara Helsingborgs familjevänligaste museum. Så vi väljer att hålla öppet under jullovet, med begränsat antal besökare och daglig rengöring av vårt interaktiva knappsystem, dörrhandtag o.dyl. Dessutom tillhandahåller vi handsprit i entrékassan som alla våra besökare kan använda innan besöket. Lite folk här nu så ingen risk för närkontakt. Fr.o.m. 1 december har vi skapat en trevlig julstämning och en helt ny Tipsrunda. Välkommen 5-6, 12-13, 19-22, 26-30/12, 2-10/1 då vi har öppet kl.12-16!

Stängt under veckan men öppet under helgen framöver!

Vi tar COVID-19 på största allvar. Samtidigt som vi förstår allas behov av trevliga upplevelser även i dessa tider. Så vi väljer att hålla Toy World öppet endast under lördagar och söndagar framöver men följer råden från Folkhälsomyndigheten, såsom begränsat antal besökare och daglig rengöring av vårt interaktiva knappsystem, dörrhandtag o.dyl. Dessutom tillhandahåller vi handsprit i entrékassan som alla våra besökare kan använda innan besöket. Lite folk här nu så ingen risk för närkontakt. Välkomna!

Halloween hela höstlovet vecka 44!

Inför Halloween har vi byggt upp ett helt nytt tema i Spökrummet. Besök Dödens boning där Döden utmanas på schack av Gamlingen. Och ett område fyllt med den mörka kraften från Star Wars. Är du modig nog att gå in är det på egen risk...

Vi har även en mindre Halloween-utställning i entrén och Playmobil miniland har fått hela fem nya världar. Samtidigt som leken har flyttat till före detta arkadhallen och där fått ett betydligt större område med fler lekstationer. Men spelen har inte försvunnit helt utan några kan du fortfarande glädjas åt i entrén.

Så även om verksamheten p.g.a. Corona drivs med vissa restriktioner ifrån Folkhälsomyndigheten är Toy World nu ännu mer Helsingborgs familjevänligaste museum. Välkommen hela höstlovet då vi har öppet dagligen kl.12-16!

Toy World öppet dagligen hela juli!

Nu kan du besöka Toy World igen efter vårens stängning p.g.a. Corona-epidemin. Öppet dagligen hela juli kl.12-16. Kom in och svalka dig från sommarvärmen eller fly undan regnet. Även om verksamheten drivs med vissa restriktioner ifrån Folkhälsomyndigheten är detta fortfarande Helsingborgs familjevänligaste museum med miniland och utställningar uppbyggda av Playmobil, Star Wars, Barbie, Disney, Lego och andra mer eller mindre kända varumärken. Sätt igång all mekanik själv med det interaktiva knappsystemet. Och missa inte Sommarmarknaden dörr i dörr där du kan fynda leksaker, prylar, elektronik och mycket annat. Välkommen till en upplevelse där vi tar leksaker på allvar!

Toy World öppnar åter 1 juli!

Toy World öppnar åter den 1 juli efter att ha haft stängt sedan 1 april på grund av Corona-viruset.

Vi tar COVID-19 på största allvar. Samtidigt som vi förstår allas behov av trevliga upplevelser även i dessa tider. Så vi väljer att öppna Toy World igen den 1 juli men följer råden från Folkhälsomyndigheten, såsom begränsat antal besökare och daglig rengöring av vårt interaktiva knappsystem, dörrhandtag o.dyl. Dessutom tillhandahåller vi handsprit i entrékassan som alla våra besökare kan använda innan besöket. Det innebär tyvärr även att Åkturen och Fiskdammen tillfälligt är avstängda.

Typiskt nog byggdes Toy World om precis innan stängningen så ytterst få har hunnit upptäcka alla förändringarna, bl.a. den helt nya Drakgrottan. Och stängningen har inneburit ett stort avbräck i kassainflödet. Som privat attraktion kan Toy World inte tillgodoräkna sig några statliga medel, oavsett Corona eller inte. Så ska vi överleva måste helsingborgarna nu gå man ur huse och verkligen besöka oss i sommar så vi kan fortsätta att driva denna väldigt unika verksamhet!