Nyheter

 

Nya Lego "Exclusive" set i utställningen

Nu ska här byggas Lego! Vi har precis köpt in två nya "Exclusive" set till att komplettera vår Lego-utställning. Dels den stora Jurassic Park entréporten (till den första kultfilmen, inte de senare Jurassic World), innehållande även T-Rex och de sex huvudkaraktärerna som minifigurer. Totalt 3120 bitar att sammanfoga. Och dels Familjen Flinta med hus och bil, totalt 748 bitar. Vill du se dem uppbyggda så finns dem i utställningen fr.o.m. söndag 28 juli!

Inför sommaren: sista handen på Star Wars episod 7 och 8!

Inför sommaren lägger vi nu sista handen på utbyggnaden av Star Wars Miniland med nya scener ifrån filmsagans episod 7 och 8. Lagom till sommarlovet kan du uppleva Rey, Finn, Poe, BB-8 och alla de andra rebellernas kamp emot Kylo Ren och First Order, sida vid sida med episod 1-6 och de numera legendariska hjältarnas kamp emot den mörka sidan.

Så välkommen att fly undan regnet eller svalka dig hos oss i sommarvärmen. Vi har öppet som vanligt hela sommaren.

Toy World 20 år - 6 år i Helsingborg - 1 år på ny adress - firas 6-9 juni

För 20 år sen öppnade paret Maria och Allan Gutheim Toy World i Stockholm. De senaste 6 åren i Helsingborg och sedan exakt 1 år på ny adress, i större lokaler, granne med Tropikariet.

- Mellan 6 och 9 juni firar vi genom att ge våra besökare 1% rabatt för varje år som gått, säger Allan. Alltså hela 20 procent på entrén! Dessutom bjuder vi alla barn 2-12 år på en gratis åktur runt Toy World på vårt mekaniska "husdjur" och ett garanterat napp i Fiskdammen. Vi förlänger även den fria entrén till arkadhallen till den sista juni.

- Dessutom är den 6 juni nationaldagen, så roligare än så här kan man ju inte få,
tillägger Maria.

Toy World och Arcade Game World har öppet onsdag-söndag kl.11-17 utom midsommar 21-23 juni då det är stängt.