Undrens tid är ännu inte förbi...

Det tog 10 månader att förvandla den gamla slitna och förfallna industrilokalen på Hävertgatan till en häftig attraktion för hela familjen - Toy World öppnade igen i början av juni!

Fastighetsägaren Kire Skoglund och grundarna av Toy World, Allan och Maria Gutheim, har gemensamt skapat en anläggning som uppfyller alla dagens moderna önskemål men med den industriella känslan i behåll. Den perfekta miljön för den blandning av magi, fantasi och nostalgi som Toy World erbjuder.

- Jämfört med vår förra lokal i bottenvåningen av gallerian på Kullagatan i city har vi nu både bättre läge med fri parkering, en större och skräddarsydd lokal för verksamheten, och fått möjligheten att kunna bygga ut såväl våra utställningar som lek- och spelzonen, säger Allan.
- De som redan besökt oss är mäkta imponerade över vad som åstadkommits här, säger Maria.
- Här kan Toy World utvecklas och växa. Tillsammans med grannen Tropikariet ser jag fram emot att Helsingborgarna och turisterna hittar till denna fantastiska oas med två riktigt häftiga upplevelser precis utanför stan, säger Kire.

Det sammanhållande i utställningshallen är ett knappsystem som möjliggör för besökarna att själva trycka igång alla effekter, ljus, ljud och musik. Lika kul för de små som för de stora att gå runt i denna värld av Playmobil, Star Wars, Barbie, Disney, Smurfar, Lego och mycket annat. En kick för alla leksaksälskare! Toy World har öppet hela sommaren (v 26-32) tisdagar t.o.m. söndagar kl.12-17.

- Välkommen till vår värld, önskar Allan och Maria och dottern Nathalie.